Vakuutus

Vakuutuksen saa halvimmin ja nopeimmin verkosta. Säästät aikaa eikä tarvitse kiertää eri palvelupisteiden välillä. Lisäksi netissä on kilpailu kovaa ja täällä saat yleensä parhaat alennukset. Vakuutusyhtiöitä ovat mm. If, Pohjola ja yrittäjäin Fennia.

Matkavakuutus

Matkavakuutus kannattaa pitää aina voimassa matkalla. Erilaisten jäsenyyksien kylkiäisinä tulevat vapaa-ajan ja matkavakuutukset korvaavat vahinkoja melko niukasti ja tiukoin ehdoin. Usein niistä puuttuu joko vastuuvakuutus ja ylipäätään aineellisiin vahinkoihin liittyvä turva. Vakuutusyhtiö If:iltä on tällä hetkellä tarjous: If Matkavakuutus -10 % Matkavakuutuksista kerrotaan enemmän ja puolueettomasti matkavakuutus vertailu sivustolla. Sivusto näyttää olevan mainosrahoitteinen eikä minkään vakuutusyhtiön sponsoroima.
Jos olet hankkimassa myös luottokorttia, niin silloin kannattaa valita sellainen jossa joko on automaattisesti matkavakuutus mukana tai sellaisen saa liitettyä edullisesti. Tällöin matkavakuutus on aina voimassa. Ainakin Diners Club tarjoaa 15 euron vuosimaksulla kattavan matkavakuutuksen. Sen saa kokonaan ilmaiseksi, jos korttiin liittää SAS Eurobonus ominaisuuden. (Ja se on melko suositeltavaa, koska sen saa ilmaiseksi ja sillä voi kerätä Diners pisteiden LISÄKSI myös lentopisteitä, joilla saa ilmaisia lentoja ja lisäksi pääsee lentokentällä ilmaiseksi lentokentällä Diners loungeihin, joissa on ilmainen tarjoilu.) Huom: Lisäys Diners Club loungen sisäänpääsyyn. Tällä hetkellä Diners Club loungeen sisäänpääsyyn vaaditaan Diners kortin lisäksi pieni lisämaksu.

Kotivakuutus

Jos sinulla ei vielä ole kotivakuutusta, niin sellainen kannattaa pikimmiten hankkia. Yleinen luulo on, että palovakuutus korvaa myös kodin irtaimiston. Näin ei ole. Vahingon, esimerkiksi tulipalon, sattuessa joutuu hankkimaan kodin koko irtaimiston uudelleen. Kotivakuutus on esimerkiksi autovakuutukseen verrattuna melko edullinen.
If kotivakuutus

Autovakuutus

Auton liikennevakuutus on pakollinen, mutta monet hankkivat lisäksi erilaisia Kasko ja täysturva vakuutuksia. Niiden kanssa voi ajella huoletta. Kasko vakuutus on ehdoton jos kilometrejä tulee vähänkin enemmän. Vakuutuksen hinta kun ei riipu kilometreistä. Ammattimaiseen ajoon (taksi yms) tarvitaan eri vakuutus.

Autovakuutuksen voi kilpailuttaa Kilpailuttaja.fi palvelussa. Samassa palvelussa voi kilpailuttaa moottoripyörävakuutuksen, gsm liittymän tai sähkösopimuksen.

You missed