Kilpailut

Kilpailuihin osallistuminen ei koskaan ole ollut niin helppoa kuin internet aikana. Aikaisemmin piti täyttää käsin osallistumiskuponki, hankkia postimerkki ja viedä kirje/kortti postiin. Postimaksu oli valmiiksi maksettu vain, jos tilasi jotain. Oli siis paljon vaivaa ja lisäksi pieniä kuluja. Nyt voi hetkessä täyttää osallistumiskupongin ja lähettää sen saman tien ilman mitään kuluja. Kun hiukan näkee vaivaa, niin tunnissa kahdessa kaivaa esille kymmeniä kilpailuja ja täyttää kilpailun osallistujatiedot. Kyllä joskus joku tärppää ja jollakin käy tuuri. Vaivaa ei tarvitse nähdä edes kovin paljon, sillä kerään tähän valmiin listan netin kilpailuja. Osallistun kilpailuun ensin itse ja laitan vasta sitten linkin näkyviin. 🙂

Tässä listantynkää. Huomenna näitä on enemmän ja ylihuomenna ihan mahdottomasti. Käy välillä kurkkimassa.

Voita lomarahaa 1320e | Mahdollisuus voittaa lomarahaa reilu tonni. Riittää juuri kahden hengen lomamatkaan Välimeren lomakohteeseen ja vähän saattaa jäädä vielä käyttörahaakin. Kilpailuun osallistujilta kysytään muutama matkailuaiheinen kysymys.

Voit voittaa 13000 euroa | Kilpailun palkintona on luottokortti, johon on ladattu 13 000 euroa. Rahat voi käyttää mihin haluaa, jos voittaa. Joku voittaa! Pitää vastata muutamaan kysymykseen, että voi osallistua kilpailuun. (kilpailu päättynyt)
Monet kilpailut toimivat niin, että kilpailuun osallistujilta kysytään joitain kilpailun aiheeseen liittyviä kysymyksiä. Kyse on käytännössä kuluttajatutkimuksesta, johon asiakkaat saadaan mukaan palkintojen avulla. Yleensä ei olla kiinnostuneita yksittäisen ihmisen mielipiteestä vaan ison ihmisjoukon mieltymyksistä. Esimerkiksi matkanjärjestäjä voi kysellä millaisia palveluja ihmiset matkakohteessa odottavat. Kun matkanjärjestäjä tietää mitä ihmiset haluavat voidaan tarjota juuri toivottuja palveluja. Tämä tietää sekä tyytyväisempiä asiakkaita, että alempia kustannuksia. Myyjäyritys saa siis kyselyn kautta arvokasta tietoa ja joku onnellinen voittaa palkinnon.

You missed