Lemmikkitarvikkeet

Lemmikkitarvikkeet

10 suurinta netin eläintarvikekauppaa. Lyhyt esittely jokaisesta.

www.elaintarvikekauppa.fi

Turussa toimiva eläintarvikekauppa joka tarjoaa pääasiallisesti valikoimassaan tuotteita kissoille ja koirille. Hyvin laaja valikoima ja sivustolla erikseen OUTLET-sivut.

www.tassumassu.com

Parkanossa toimiva eläintarvikekauppa joilla todella laaja valikoima yrityksen kokoon nähden. Yrityksen sivuilla todella paljon tarjouksia ja sivustolla on oma blogi jota he aktiivisesti päivittävät erilaisten kilpailuiden yhteydessä.

www.mustijamirri.fi

Yksi Suomen suurimmista eläintarvikekaupoista, joilla on toimipisteitä jo 102 kappaletta! Suurin osa valikoimasta kissoille ja koirille suunnattu, mutta tuotteita löytyy myös muille eläimille, kuten jyrsijöille.

www.blackbull.fi

Vuonna 1994 perustettu Blackbull on Suomen suurin eläintarvikekauppa, joka on täysin suomalaisessa omistuksessa. Yritys myy pääasiallisesti koirille suunnattuja tarvikkeita, joita heillä on valikoimassaan yli 1000 kappaletta, mutta myy myös kissoille ja muille pieneläimille suunnattuja tarvikkeita.

www.rockwells.net

Naantalissa sijaitseva eläintarvikekauppa, joka tarjoaa pääasiallisesti tuotteita koirille ja kissoille, mutta sisältää myös hyvän valikoiman pieneläimille suunnattuja tuotteita. Yrityksellä mielenkiintoinen bonus järjestelmä nettikaupassaan kanta-asiakkuuden lisäksi. Yrityksellä on myös erilliset OUTLET sivut.

www.koiralle.fi

Suomalainen eläintarvikekauppa, joka on suunnattu täysin koiratarvikkeisiin. Yrityksellä ei ole myymälää, vaan heillä on ainoastaan verkkokauppatoimintansa. Yritys tarjoaa 140 päivän palautusoikeuden kaikille muille paitsi koiranruoka tuotteille.

www.petshop.fi

Helsingissä toimiva perheyritys, joka kauppaa laajalla, yli 4800 tuotteen valikoimalla tuotteita kaikenlaisille pieneläimille koirien ja kissojen lisäksi. Yrityksellä myös bonusjärjestelmä kanta-asiakkaille johon voi tutustua tarkemmin heidän nettisivuillaan.

www.hissunkissun.fi

Äänenkoskella toimiva eläintarvikekauppa, joka on toiminut vuodesta 2000 lähtien. Kauppa myy tuotteita koirien ja kissojen lisäksi myös muun muassa hevosille.

www.harminfarmi.com

Netissä toimiva eläintarvikekauppa jolla hyvin laaja tuotevalikoima. Tuotteita löytyy yli tuhannen koiran tuotevalikoiman lisäksi kattava hevosille suunnattu valikoima.

www.onnenlemmikit.fi

Tampereella toimiva eläintarvikekauppa jolla laaja valikoima eri eläinten välillä. Kaupalla on oma kanta-asiakkuus järjestelmä ja he myyvät myös luovutusikäisiä eläimiä eläintarviketoiminnan ohessa.

Bonus:

Lemmikkitarvikkeet netistä – Vertailussa sivustolla vertailu useista lemmikkitarvikkeita myyvistä lemmikkiliikkeistä.

Lisäys:

Netistä löytyi vielä koiratarvikkeita ja muita lemmikkiliikkeitä vertaileva sivusto koiratarvike.org . Nimi saattaa hämätä, siellä ei myydä tarvikkeita vaan verrataan niiden myyjiä ja kerrotaan muutakin tietoa lemmikkitarvikkeiden ostamisesta vs tilaamisesta netistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You missed