Ostokset

Ostokset netissä kategorian pääsivu.

Tee ostokset netissä! Tuotteita ja hintoja on helppo vertailla. Tietoa ja kokemuksia tavaroista ja niitä myyvistä yrityksistä löytyy vaikka kuinka paljon. Kelvoton tuote tai epäluotettava kauppa paljastuu melko helposti. Säästät myös aikaa, rahaa ja ympäristöä kun et lähde kiertelemään kauppoja vaan menet nettiin ostoksille.

Moni ajattelee, että posti- tai rahtikulut nostavat  tuotteen hintaa kohtuuttomasti. Ei oteta huomioon, että bussiliput tai auton polttoaine ja paikoitusmaksut ovat monesti paljon kalliimmat kuin tuotteen postikulut. Netissä tavarat ovat yleensä edullisempia kuin tavallisessa kaupassa. Näin siksi, että kilpailu on netissä kovaa ja tavaroiden hintoja on “liian” helppo vertailla toisiinsa. Nettikaupat voivat myydä halvemmalla koska liiketila ei sijaitse prime liikepaikalla. Tulevaisuudessa voidaan odottaa, että entistä enemmän merkittäviä nettikauppoja perustetaan syrjäseuduille, joissa liiketila ja työvoima on halpaa.

Alasivut:

Lisäksi löytyy lajiteltu lista verkkokauppoja: verkkokaupat (Sori, lista on vähän vanha ja kaikki ei enää toimi oikein. Ei jaksa korjata. Sori et oon synty.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You missed