Vaatteet

Jos aiemmin tilasit vaatteita postimyynnistä niin nyt on korkea aika tutustua nettimyyntiin. Se nimittäin hakkaa postimyyntikuvastot mennen tullen. Ensinnäkin sinulla on lukematon valikoima yrityksiä niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Toiseksi mallistot ja hinnat uusiutuvat jatkuvasti jopa päivittäin. Verkossa on alennusmyyntejä ja tuotepoistoja ja sellaisia hintoja joita varten oli ennen pakko lähteä alennusmyyntiruuhkaan. Jos perinteisessä postimyynnissä joskus oli alennettuja tuotteita saattoi olla melko varma että tilauksen saavuttua perille oli tuote jo loppunut. Verkkomyynti on parhaimmillaan täysin reaaliaikaista jolloin saat heti tilausvahvistuksen ja tiedät mitä olet todella saamassa. Postimyynnissä kävi usein niin, että ne tarjoustuotteet joita olit tilaamassa olivatkin loppuneet ja ne tavarat jotka olivat vain tilauksen täytettä, kun ne sai samalla postimaksulla, olivatkin ainoat mitä sait.
Ainoa huono puoli verkkomyynnissä on, kuten perinteisessä postimyynnissäkin, että vaatteita ei voi etukäteen sovittaa. Tätä varten on olemassa lakisääteinen palautusoikeus. Ja sitä paitsi moni ei enää perinteissä kaupassakaan viitsi enää sovittaa vaatteita.

Tässä esittelyssä muutama:

Spreadshirt Voit valmistaa T-paidan (tai muun vaatteen) haluamallasi kuvalla / logolla. Voit siis painattaa vaatteeseen vaikka itse ottamasi digikuvan, valita ja yhdistellä valmiista kuvista tai logoista ja yhdistellä tekstiä. Käytössä on selainpohjainen ohjelma. Vaateita voi tilata jopa ihan yksin kappalein tai vaikka koko urheiluseuralle. T-paitojen lisäksi myynnissä on pitkähihaisia ja hilattomia, takkeja, sukkia, päähineitä, urheilupaitoja ja jopa pieniä lahjaesineitä. Kaikki tietysti myös itse suunnittelemallasi kuvalla. Spreadshirt antaa sinulle myös mahdollisuuden ansaita rahaa: suunnittelet suositun grafiikan ja saat provision tuotteiden myynnistä! Ostamatta yhtään tuotetta voit siis ansaita rahaa.

 

You missed