Ilmaiset

Tällä sivulla on ne tuotteet tai palvelut joita saa kokonaan ilmaiseksi. Siis ei postikuluja tai muutakaan vastaavaa. Samoilta sivuilta voi tietysti löytyä kaikkea muutakin ilmaista, maksullista, postikulujen hinnalla tuotteita tai kilpailuja. Tähän listaukseen pääseminen edellyttää, että kohdesivulla on ainakin yksi kokonaan ilmainen tuote tai palvelu.

Sunnycent on senttihuutokauppa, josta saat viisi ilmaista huutoa.  Senttihuutokauppa on siis sellainen huutokauppa, jossa tuotteita huudetaan aina sentin korotuksin. Jos tiettyyn aikaan mennessä (yleensä minuutti)  kukaan ei korota huutoasi niin saat tuotteen. Jos korottaa niin silloin odotetaan taas tietty aika joka yleensä on minuutti. Homma on hiukan myös tuuripeliä. Sinulla on mahdollisuus viisi kertaa yrittää ilmaiseksi. Vähän niin kuin 5 ilmaista arpaa. Huudettavat kohteet ovat yleensä arvoltaan muutamia kymmeniä tai satoja euroja. Joskus joukossa on muutama arvokkaampikin juttu. Nyt on juuri menossa iPhone 4 arvonta. Kokeilin itse ilmaiset huudot ja valitettavasti en voittanut mitään. Mutta ihan kivaa ajankulua oli ja kokeilen varmaan vielä uudelleen.

Suomiarvat | Saat 2 ilmaista arpaa. Arvoilla voi voittaa heti. Vaatii vain rekisteröitymisen ja koskee vain uusia asiakkaita. Vaikka ei koskaan haluaisi rekisteröityä, niin siellä on paljon mukavia pelejä joita voi pelata ilmaiseksi. Silloin pitää valita “pelaa leikkirahalla”. Sitten myös voitot on leikkirahaa. Valittavana on kolikkopelejä, raaputusarpoja, videopelejä ja pöytäpelejä.

Alppimatkat | Alppimatkojen verkkosivuilta saa ilmaiseksi tilattua Alppimatka oppaan. Samalla voi vaikka liittyä postituslistalle niin saa uusimmat tarjoukset sähköpostilla. Tämä tietysti vain niille, joita alppimatkailu kiinnostaa. Sinne voi mennä kesällä tai talvella. Talvella mennään yleensä laskettelemaan ja kesällä vaeltamaan.

NetPosti | Postin palvelu Netposti ei ole tavallinen sähköposti vaan sähköinen postilaatikko. Saat sinne sitä samaa postia mitä tulee perinteisen postin kautta. Luot vain ensin tunnuksen NetPosti palvelussa ja sitten voit ottaa vastaan tavallista postia sähköisessä muodossa. Sinne tulee postia vain niiltä tahoilta joilta haluat. Tämä helpottaa elämääsi monella tavalla: ei tarvitse pelätä, että posti hukkaa viranomaispostia. Posti on perillä lähes samalla hetkellä kuin se on lähetetty. Lähetetty posti on aina arkistoituna postin tietokannassa. Pääset käsiksi postiin  kesämökiltä, työ- tai lomamatkalta. Palvelu on ilmainen ja se varmasti helpottaa elämääsi monella tavalla. Luo ilmaiset tunnukset.

Vivus | Pikalainoissa on kuulemma ihan kauheat korot. Vivus on pikalainayhtiö, joka antaa ensimmäisen pikalainan ilmaiseksi. Siis jos lainaat 100 euroa, maksat takaisin 100e. Se tekee todelliseksi vuosikoroksi 0%. Suurin ilmainen laina näyttää olevan 300 euroa. Älä silti jää koukkuun.

Deitille | Lähes kaikki deitti palvelut ovat maksullisia. Deitille.fi on näistä poikkeus. Siis tämä vain niille jotka ovat seuraa vailla. Rekisteröintiin ei tarvitse antaa muita henkilötietoja kuin sähköpostiosoite. Ikäraja on 18 vuotta.

You missed