Maksaminen netissä

Rahansiirto ja maksaminen netissä

Netistä löytyy paljon kansainvälisiä ostos- ja pelipaikkoja, myös Suomen rajojen ulkopuolelta. Tällöin kuitenkin pitää tutustua erilaisiin talletus- ja maksupalveluihin, joiden avulla rahaa voi siirtää pankkitililtä valitulle palveluntarjoajalle. Tällaisia palveluita on eri tyyppisiä; palvelut, jotka vaativat tilin luomisen (nettilompakot) ja palvelut, jotka eivät vaadi erillistä tiliä vaan veloittavat summan pankkitililtä tai luottokortilta ja suorittavat maksun saajalle.

Nämä palvelut mahdollistavat sen, että raha vaihtaa omistajaa ilman luottokorttitietojen paljastamista. Suoria verkkopankkitalletuksia suomalaisille tarjoavat Euteller, Paytrail ja Trustly. Nettilompakoista suosituimmat ovat PayPal, Neteller ja Skrill (entinen Moneybookers).

Nettilompakot ovat ns. virtuaalisia tilejä, joihin voidaan siirtää rahaa joko omalta pankkitililtä tai luottokorttia käyttämällä. Palveluun luodaan omat tunnukset, jonka jälkeen nettilompakon tilille voidaan tallettaa rahaa.

Varsinkin netticasinoilla Skrill on suosittu lompakkopalvelu. Rahan tallettamiseen Skrill-tilille voi valita joko pankkisiirron, verkkopankkimaksun, luottokortin tai Nordean Solo-palvelun kautta. Pankkisiirto sekä verkkopankkimaksu ovat ilmaisia, mutta pankkisiirto saattaa kestää muutamia päiviä. Luottokortilla tehdystä talletuksesta Skrill veloittaa 1,90% siirron summasta.

Eli muilla kuin pankkisiirrolla rahansiirrot Skrilliin tapahtuvat nopeasti ja joko pienin tai olemattomin kuluin. Myös rahojen kotiuttamisessa pankkiin Skrill tarjoaa yhtä monipuoliset vaihtoehdot. Kotiutus maksaa 1,80 euroa, olipa pankkitilille siirretty summa minkä kokoinen tahansa.

Skrill, kuten muutkin ylempänä mainitut rahansiirto- ja maksupalvelut ovat toki turvallisia käyttää. Varsinkin se tieto, että luottokorttiin ei välttämättä tarvitse koskea ollenkaan, on mukava fakta. Talletustapoja voi vertailla keskenään ja niiden ominaisuuksia tutkimalla päätellä, mikä on se oikea juuri sinulle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You missed