Postimaksun hinnalla

Parhaat ilmaiset tuotteet löytyvät niistä joissa asiakkaan pitää osallistua jotenkin kustannuksiin. Se ei sitten tietysti ole täysin ilmainen. Toisaalta voidaan ajatella, että on reilua että asiakas maksaa jotain, postikulut tai osan siitä. Jos itse lahjoittaisit jotain ilmaiseksi, niin tuskin haluaisit maksaa postikulut päälle. Postikulujen veloittamisessa on toinenkin hyvä puoli. Pieni maksu karsii pois kaikki ne, jotka keräävät ilmaista krääsää ihan vain huvin vuoksi. Tämä aiheuttaa turhia kustannuksia yrittäjälle, joka yrittää tavoittaa potentiaalisia asiakkaita antamalla ilmaisnäytteitä.

Postimaksun hinnalla näytteet ovat yleensä tuotteita parhaasta päästä! Tämä saattaa ensi alkuun kuulostaa vähän erikoiselta, onhan kyse kuitenkin ilmaistavarasta eikä laatutuotteista, jotka maksavat paljon enemmän. Homman logiikka on sellainen, että yrittäjät jotka lähettävät näytetuotteita tienaavat vain, jos ostat tuotetta lisää. Postikulut riittävät juuri ja juuri lähettämisen kuluihin, jos aina siihenkään. Pieni maksu takaa sen, että tuotteet menevät sellaiselle asiakaskunnalle, joka jollain tavalla tarvitsee tuotetta. Jos asiakkaat eivät pidä tuotteesta, niin eivät takuulla osta lisää. Tuotteiden on siis pakko olla laadukkaita, vähintään hintansa arvoisia. Vai tilaisitko sinä laihdutusvalmisteen, joka sai sinut lihoamaan vielä pari kiloa lisää? Tai karvanpoistoaineen, joka pistää ihokarvat kasvamaan kuin Substral viherkasvit?

Lista postikulujen hinnalla tuotteista. Suurin osa on kampanjoita, jotka kestävät tietyn aikaa. Sen jälkeen linkki voi muuttua toimimattomaksi tai johtaa toiselle sivulle tai hyvällä tuurilla uuteen vastaavaan kampanjaan. Linkkejä ja niiden tekstejä yritetään korjailla parhaan mukaan. Kommentoida saa ja pitää jos teksti on ihan puutaheinää. Kommentoi myös jos sinulla on hyviä tai huonoja kokemuksia jostain. Näin saadaan tieto jaettua muiden kesken eikä kukaan tilaa mitään turhaan. Ei edes postikulujen hinnalla.

Quatro titanium partahöylä pakkaus | Uudenlainen 4+1 teräinen partahöylä. Pakkaus sisältää myös partavaahdon. Edullinen tapa kokeilla uudenlaista viisiteräistä (?) höylää. Edullinen pieni lahja miehelle.

Inkclub mustetta 0e | Uudelle asiakkaalle on tarjolla ilmainen mustepatruuna tai valokuvapaperia. Mustepatruunoita on joihinkin yleisimpiin tulostimiin. Valokuvapaperia sitten muille. Postikulut 4,95e lisätään tilaukseen ja samalla postimaksulla voi tilata muutakin. Tulostinmusteet ovat muutenkin kalliita ja netistä tilaamalla ne saa selvästi halvemmalla. Ilmainen muste tai valokuvapaperi on kiva bonus.

Tono sukat | Kahdet sukat postikulujen hinnalla (2,90e). Kehuvat laadukkaiksi. Sukkia näyttäisi olevan kolmea eri kokoa. Ei maksa paljon sukkaa kohti kokeilla: vain 1,45e per sukkapari kotiin kannettuna.

Näistä tuotteista käytetään usein myös nimitystä “melkein ilmaiset”. Kannattaa huomata, että joissain tuotteissa saattaa olla jonkinlainen kestotilaus. Se on syytä perua, jos ei halua tuotteita lisää. Jos tuote ja hinta miellyttää niin sitten voi hankkia lisää. Sitä yrittäjät juuri toivovatkin kun lähettävät tuotenäytteitä kokeiltavaksi.

You missed