Prepaid

Puhelinliittymän voi tilata netin kautta. Sim kortti tulee postissa jopa seuraavana päivänä. Puheajan lataaminen käy myös helposti netin kautta.
Prepaid liittymä on hyvä vaihtoehto niille jotka eivät ikänsä tai jonkun muun syyn takia saa avattua puhelinliittymää. Liittymää avatessa ei kysytä henkilötietoja eikä luottorekisteriä. SIM kortti vain sisälle puhelimeen ja menoksi. Prepaid liittymä on lisäksi anonyymi eli sinua ei voida tunnistaa puhelinnumeron perusteella.
Ennakkoon maksettu liittymä säästää sinut myös ikäviltä yllätyksiltä. Maksat korkeintaan sen verran kuin olet ladannut puheaikaa etkä senttiäkään enempää.
Prepaid puhelinliittymiä tarjoaa ainakin DNA, Elisa ja Telia Sonera.

Voit myös kilpailuttaa matkapuhelinliittymän Kilpailuttaja.fi palvelussa. Säästät selvää rahaa kun valitset itsellesi halvimman liittymän.

Liittymiä tarjoaa myös operaattori GSM Suomi.
“Valikoimiimme kuuluu GSM-liittymiä, langatonta laajakaistaa @450-verkossa sekä monia muita kuluttaja- ja yrityspalveluita. GSM Suomi tarjoaa myös täysin uniikkeja tuotteita kuten uudenlaisen prepost-liittymän ja yrityksille kokonaispuhepaketin. Lisäksi lienemme ainoa operaattori, joka oikeasti subventoi matkapuhelimen liittymän mukaan eli kun otat liittymän, saat puhelimen eurolla omaksesi.”

Tiedote GSM Suomelta: “Dicame Oy osti GSM Suomi Oyj:n operaattoriliiketoiminnan.

 

Tällä sivulla vierailleet ovat käyneet yleensä myös: pikavippi

You missed