Matkat

Eräs suosituimmista tuotteista, joita verkkoon on siirtynyt, ovat matkatoimistojen palvelut. Lomayhtiöt ovat huomanneet tämän ja siirtäneet pikavauhtia toimintansa nettiin. Jotka eivät ole asiaa tajunneet ajoissa ovat huomanneet liiketoiminnan hiipuvan nopeasti. Nykyään matkatoimiston tärkein myyntivaltti on hyvin ja luotettavasti toimivat verkkosivut. Eikä se vielä riitä, asiakkaan on pystyttävä ostamaan tuotteet helposti. Näin on myös käynyt, suurimpien matkanjärjestäjien kuten Aurinkomatkojen, Finnmatkojen ja Tjäreborgin verkkosivut ovat monipuoliset ja matkan valitseminen ja varaaminen käy helposti.

Asiakkaat eivät ole tyytyneet tähän, vaan ovat alkaneet itse etsiä edullisia lentoja ja hotelleja. Nämä niin kutsutut omatoimimatkat ovat kasvattaneet suosiotaan valtavasti ja niiden kylkeen on syntynyt uutta liiketoimintaa: verkossa hotelleja ja/tai lentoja välittäviä verkkokauppoja. Yhdellä haulla voit etsiä haluamastasi kaupungista edullisimmat ja omaan tarpeeseesi sopivan hotellihuoneen ja tehdä varauksen saman tien. Tällaisia palveluita ovat mm suuret kansainväliset hotellivälittäjät kuten hotels.com ja Bedfinder.
Perinteisiä matkatoimistoja edustavat Area ja Kaleva Travel. Area on perinteisesti keskittynyt enemmän liikematkustajiin ja Kaleva Travel on myynyt kaikkien matkanjärjestäjien pakettimatkoja. Kummaltakin saa netissä palvelua niin valmismatkojen, omatoimimatkojen kuin yksittäisten tuotteidenkin (lennot, hotellit, autonvuokraus) varaaminen.
[ad#td-matka2]

Muita matkoja netissä myyviä yrityksiä ovat:
eTicket “Suomen nopeimmin kasvava nettimatkatoimisto. Olemme ainoa matkailualan sivusto, jossa maksutapoina käyvät kaikki suomalaiset verkkopankit.”
Seat24“Seat24 tekee elämästä hieman helpompaa. “
SuperSaver“Tarjoamme takuuvarmasti Suomen halvimmat hinnat lennoista ja hotelleista. Tarjontamme kattaa n. 8500 matkakohdetta ja 30000 hotellia ympäri maailmaa. Takuudiili-konseptimme takaa asiakkaille markkinoiden edullisimmat hinnat, valmiiksi tehdyt hintavertailut, automaattisen lipunkirjoittamisen sekä nettipalvelun ilman palvelumaksuja.”
Travel Partner “Miksi tyytyisit vanhan matkatoimistosi antamiin vaihtoehtoihin, kun voit itse vapaasti valita saitiltamme. “

[ad#td-matka2]

You missed