Verkosta / info

Kaikkea verkosta. Mitä kaikkea voi tilata ja mitä kaikkia asioita on mahdollista hoitaa verkossa.
Subscribe

Everyday

Jotain luottokortin ja pikalainan väliltä

OPR vakuus on innovoinut uudenlaisen lainatuotteen, joka kantaa nimeä Everyday (linkki everyday.fi). Sinun ei tarvitse hakea joka kerta pikalainaa erikseen. Everydayssä sinulla on käytössä 300 euron nostovara eli luottolimiitti koko ajan. Siis aivan samoin kuin luottokortissa. Korjaus: uusi luottoraja on 1000 euroa.

Aina kun nostat rahaa, niin nostovara pienenee. Kun maksat lainaa pois niin nostovara kasvaa samaan tahtiin. Kun olet hoitanut kaikki lainat pois, niin luottolimiitti on täysi 300 euroa. Siis on jonkinlainen köyhän miehen, anteeksi henkilön, luottokortti.

Everyday sopii ihmiselle, joka ei saa tai ei halua luottokorttia, mutta haluaa nauttia vastaavasta vapaudesta. Nostoprovisiot ovat tietenkin kalliimmat kuin luottokortissa. Toisaalta ei Everydayssä ei ole mitään vuosimaksuja, kuten on luottokorteissa. Rahan käyttö on paremmin hallinnassa, kun luottoraja ei ole “rajaton”. Luottoraja oli aiemmin 300 euroa, nyt (1.9.2011 alkaen) uusi luottoraja on 1000 euroa.

Onko Everyday hinnoiltaan kilpailukykyinen?

Everydayn hinnoittelu on hieman erilainen kuin monilla muilla pikalainaajilla. Tämä johtuu tietenkin siitä, että rahan nostamistapa on erilainen. Everydayssä jokaisesta nostosta peritään 10% provisio eli nostopalkkio. Ei tarvitse taulukoista ihmetellä kuinka paljon kannattaa nostaa, että tulee edullisimmaksi. Kannattaa nostaa aina se määrä, jonka tarvitsee, ei enempää eikä vähempää. Sitä kun käy joskus eli yleensä niin, että jos rahaa on ottanut ylimääräistä, niin se ylimääräinenkin tulee tuhlattua (nimimerkillä on kokemusta..). Lisäksi menee laskutuspalkkio 5 euroa. Laskun voi maksaa 1-3 erässä. Taloudellisinta on tietenkin hoitaa koko summa pois yhdellä kertaa, niin selviää “yhdellä vitosella”.

Vaatimukset luotonhakijalla

Ikää pitää olla vähintään 18 vuotta.

Pitää olla käytettävissä matkapuhelin.

Luottotiedot pitää hakijalla olla kunnossa.

Pankkitunnukset vaaditaan Tupas tunnistautumista varten.

Linkki Everyday:n kotisivulle: everyday.fi

Pikavalinnat

Ferratum
50-1000 euroa

Risicum
50-4000 euroa

Ainalaina
50-1000 euroa

Pikavippi
400-2500 euroa

Ostosraha
400-2500 euroa

Risicum
50-400 euroa

Vippi(.fi)
50-1000 euroa

Joustolaina
1000-4000 euroa

Vippi24
50-1000 euroa

OKmoney
50-1000 euroa

viestilaina risicum ferratum ainalaina everyday