That’s Amore

Sijainti

That’s Amore on yksi Wienin suosituimmista pizzerioista ja se sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Ravintola on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä ja se on lähellä monia nähtävyyksiä, kuten Stefansdomin katedraalia ja Hofburgin palatsia. Sijaintinsa ansiosta That’s Amore houkuttelee sekä paikallisia asukkaita että turisteja nauttimaan herkullisesta ja autenttisesta italialaisesta ruoasta.

Tunnelma

Se astuessaan That’s Amore -pizzerian ovesta sisään, vieraan silmät lepäävät ensimmäisenä tunnelmallisessa ympäristössä. Ravintola on sisustettu tyylikkäästi, mutta samalla rennosti, luoden lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin. Pöytien välissä roikkuu tunnelmallisia valoja, ja seinillä on ripoteltu italialaisia julisteita ja kuvia, jotka vievät vieraan hetkessä syvälle Italian tunnelmaan. That’s Amore onnistuu luomaan uniikin ja viihtyisän tunnelman, joka tekee vierailusta ikimuistoisen ja erityisen.

Ruokalista

That’s Amore -pizzerian ruokalista hurmaa niin klassisilla herkuillaan kuin myös rohkeilla makuyhdistelmillään. Pizzerian valikoimasta löytyy perinteisiä italialaisia pizzoja, kuten Margherita ja Pepperoni, mutta myös mielenkiintoisia vaihtoehtoja kuten vuohenjuustoa ja hunajaa sisältävä Chevre Chaud sekä tulisempi Diavola. Lisäksi ravintola tarjoaa gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja, joten jokainen ruokailija löytää varmasti oman suosikkinsa ruokalistalta. Täydellinen valinta niin oman seurueen kuin romanttisen illallisenkin nautiskeluun!

Pizzatyyli

That’s Amore on yksi Wienin suosituimmista pizzerioista, ja se tunnetaan erityisesti herkullisista italialaisista pizzoistaan. Ravintola tarjoaa perinteisten italialaisten makujen lisäksi myös moderneja twistejä klassisiin resepteihin. That’s Amoren pizzat valmistetaan perinteisellä kiviarinauunilla, mikä antaa niille rapean pohjan ja täyteläisen maun. Pizzerian valikoimasta löytyy niin klassikkoja kuten margherita ja pepperoni, kuin myös erikoisempia vaihtoehtoja kuten vuohenjuustolla ja viikunalla päällystetty pizza. Pizzojen tarkka valmistus ja laadukkaat raaka-aineet tekevät That’s Amoren pizzoista ehdottomasti maistamisen arvoisia.

Erikoisherkut

That’s Amoren pizzeriassa Wienissä pääsee nauttimaan todellisista erikoisherkuista. Pizzerian valikoimasta löytyy herkullisia vaihtoehtoja niin lihaa rakastaville kuin kasvissyöjillekin. Yksi suosituimmista erikoispiirroksista on truffelilla ja parmankinkulla täytetty pizza, joka saa veden kielelle pelkällä tuoksullaan. Lisäksi pizzeriassa tarjoillaan mielenkiintoisia makuyhdistelmiä, kuten aurinkokuivattu tomaatti ja rucola. Täällä jokainen herkkusuu löytää varmasti oman suosikkinsa, olit sitten klassisen margheritan ystävä tai haluat kokeilla jotain uutta ja jännittävää.

Hintataso

Wienin pizzerioiden hintataso vaihtelee laidasta laitaan, mutta yleisesti ottaen kaupungissa voi nauttia herkullisesta pizzasta edullisesti. That’s Amore -pizzeriassa hinnat ovat kohtuulliset ja annokset runsaat, joten se on suosittu valinta niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa. Keskimäärin pizzaa myydään noin 10-15 euron hintaluokassa, mutta hinnat voivat vaihdella riippuen valitsemastasi täytteistä ja koosta. Joka tapauksessa Wienin pizzerioissa saa vastinetta rahoilleen ja maukkaita makuelämyksiä, joten ruokailu kaupungissa ei välttämättä rasita lompakkoa.

Asiakaspalvelu

That’s Amore on yksi Wienin suosituimmista pizzerioista, ja sen asiakaspalvelu onkin yksi sen suurimmista vetovoimatekijöistä. Ravintolan henkilökunta tekee parhaansa varmistaakseen, että jokainen asiakas saa hyvää palvelua ja viihtyy ruokaillessaan. Heidän ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu luo lämpimän ja kodikkaan ilmapiirin, jossa asiakkaiden on helppo rentoutua ja nauttia herkullisista pizzoista. Henkilökunta huomioi myös erityisruokavaliot ja -toiveet, joten jokainen asiakas saa ruokailukokemuksestaan juuri sellaisen kuin haluaa. That’s Amoren asiakaspalvelu onkin saanut kiitosta monilta asiakkailta, jotka palaavat ravintolaan yhä uudelleen.

Paikallisten suosikki

Varausvinkit

That’s Amore on yksi Wienin suosituimmista pizzerioista, joten varauksen tekeminen etukäteen on suositeltavaa. Voit tehdä varauksen puhelimitse tai sähköpostitse ennen vierailuasi, jotta varmistat pöydän saamisen kiireisimpinä aikoina. Kannattaa myös huomioida, että viikonloppuisin ja juhlapyhinä pizzeria saattaa olla erityisen vilkas, joten varaus on hyvä tehdä hyvissä ajoin. Muista myös ilmoittaa mahdollisista ruoka-aineallergioista tai erikoisruokavalioista varauksen yhteydessä, jotta ravintola voi varautua niihin etukäteen. Näin voit nauttia herkullisesta pizzasta huolettomasti ja kaikilla aisteilla!

Aiheeseen liittyviä linkkejä

That’s Amore – Italialainen ravintola Wienissä, joka tarjoaa herkullisia pizzoja ja pastoja aitojen italialaisten reseptien mukaan. Viihtyisä ravintolaidylli ja ystävällinen palvelu tekevät vierailusta unohtumattoman.

Tripadvisor Arvostelut – Tarkista muiden asiakkaiden arviot ja suositukset That’s Amore -ravintolasta. Käyttäjien antamat arvosanat ja kommentit auttavat valitsemaan parhaan pizzerian Wienissä.

Facebook-sivu – Seuraa That’s Amore -ravintolan Facebook-sivua saadaksesi ajankohtaista tietoa tarjouksista, tapahtumista ja uusista herkuista. Osallistu keskusteluun ja jaa omat kokemuksesi ravintolasta.

You missed